Handbok för storsamlare

Linnéa Krylénhandbok-for-storsamlare-en-bok-att-spara
Opal 2020
Faktabok

Detta är en förtjusande bök för alla samlare. Och även för de som inte själva vill vara samlare utan bara vill njuta av en fin och intressant faktabok. Här finns tips på hur man samla, vad man kan samla, olika typer av samlare och samlingar och sist med inte minst om varför man vill samla. Formatet är stort, sidorna rikt illustrerade och boken har både innehållsförteckning och register. Den passar i alla skolbibliotek, i synnerhet på låg-och mellanstadiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s