Ses vi på måndag?

Johanna Lindbäckvi-ses-pa-mandag
Nypon förlag 2020
uHc
93 sidor

Det som börjar som en väldigt pinsam situation utvecklar sig till ett spännande möte. Joels mamma har glömt föra över pengar när han ska handla till fredagsmyset med lillsyrran. Precis då dyken Elias från årskursen över upp och erbjuder sig att betala. Elias som Joel har lite span på, men som tyvärr har pojkvän.

Det är upptakten till Johanna Lindbäcks lättlästdebut. Det är en stillsam vardagsberättelse med lagom mycket feelgood och kärlekspirr. Den utspelar sig under ett höstlov (läslov heter det ju egentligen men men) och titeln syftar till Joels förhoppning att träffa Elias i skolan måndagen efter lovet.

Språket flyter fint och naturligt. Passar högstadiet och gymnasiet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s